Foto:Privat

Högsby, Mönsterås & Oskarshamn jaktvårdskretsar bjuder in till prova på dag med spår och eftersök

Lördagen den 20 april arrangeras en prova på dag i spårning/eftersök och detta är ett arrangemang där Mönsterås, Högsby samt Oskarshamns jaktvårdkretsar samverkar. Vi kommer att träffas vid Fliseryds Jaktskyttebana och arrangemanget är öppet för samtliga hundar o hundförare, vi kommer lägga spår anpassade till hunden o hundföraren.

Plats
Startar
20 apr 07:00
Måltid
Nej
Logi
Nej

Vi ordnar med klövar och blod, varje deltagare tar med sin spårutrustning samt vatten till hundarna. Vi kommer att lägga spår och det kommer tas fram två hundar från varje jaktvårdskrets som går vidare om man vill till Länsmästerskapet i Eftersök. Det är alltså frivilligt om man vill ställa upp i Länsmästerskapet om man har bästa hunden så måste man inte ställa upp. Viktigaste är att vi träffas går lite spår och har trevligt i skogen.

Arrangemanget är gratis och under dagen bjuder vi på hamburgare med tillbehör och dricka. Var och en får ta med sig eget kaffe om man önskar det.
Vi träffas lördagen den 20 april kl. 09:00 och om man inte har egen klöv så meddela detta, vi fixar blod till spårläggningen.

Vägbeskrivning Fliseryds Jaktskyttebana
När man kommer från Oskarshamn och kör in mot Fliseryd så har man en skylt på höger sidan där det står Jaktskyttebana och där svänger man av och sedan följer man grusvägen till höger, efter ca 400 meter så ser man jaktskyttebanan till vänster.
Om man kommer från Mönsterås eller Ruda så kör man igenom Fliseryd, över Emån o svänger mot Oskarshamn sen har man skylten Jaktskyttebana på vänster sidan om vägen. Sväng vänster o följ sedan grusvägen till höger så kommer jaktskyttebanan efter ca 400 meter.

OBS! Sista anmälningsdag är 12:e april!
Anmälan görs till följande personer nedan:

Mönsterås Jaktvårdskrets
Cecilia Nilsson e-post; Cecilia.Nilsson@oskarshamn.se
Telefon nr: 073-5112759

Högsby Jaktvårdskrets
Patrik Olofsson e-post; palle_24_93@hotmail.com
Telefon nr: 072-2057522
 
Oskarshamns Jaktvårdskrets
Kåre Gunnarsson e-post; kare.gunnarsson@telia.com
Telefon nr: 070-5518369

Välkomna till en trevlig dag i skogen
Birger Fransson
E-post; franssonbirger@gmail.com
Telefon nr 076-0464212

Senast uppdaterad den 20 mars