lördag 08 juni kl 10:41

Jägareförbundet Kalmar län delade ut stipendium på Jaktgymnasiet

Under jakteleverna på Gamlebygynmasiets examen första veckan i juni, tilldelades traditionsenligt en elev, Jägareförbundet Kalmar läns stipendie för att ha utmärkt sig väl under studie tiden.

Foto:Privat

I år tilldelades stipendiet eleven Alfred Hjort, Oskarshamn, med motiveringen:
Under Dina tre år på Gamlebygymnasiet har Du visat stort engagemang och nyfiket fördjupat Dina kunskaper inom jakt och viltvård. Du är en noggrann och framgångsrik jägare som på ett ödmjukt sätt vägleder andra. Du är artig och trevlig i ditt bemötande. Avslutningsvis är Du en god kamrat och en god ambassadör för jakten i Sverige.

Stipendiet delades ut av Bill Nelson, ordförande i Jägareförbundet Kalmar län, Per Sjöstrand, Västervik norras representant Jägareförbundet Kalmar läns styrelse samt Per Frisell, ordförande i Västervik norras jaktvårdskrets.

Vi önskar Alfred och hela avgångsklassen från Jakt och vilt programmet stort lycka till i framtiden på Dianas stigar.

överl korr.jpeg

Senast uppdaterad den 08 juni